Meie teame, mis kuulajaid huvitab ;) Pildil Mart, Meelis ja Krista

neljapäev, 18. juuni 2009

Elion on koos teiste võrguteenuse pakkujatega ja Eesti riigi EstWin programmi toel jõuliselt edendamas Eesti lairibaühendust. Aasta lõpuks tahab AS Elion ühendada 100 tuhat kodu ülikiire, 100 mb sekundis võimaldava internetiühendusega. Pilootprojekt on juba maikuus käivitunud Lasnamäel Priisles, kus mitme maja elanikud saavad esimestena katsetada maailmatasemel internetiühendust, mille abiga näiteks muusikaloo allalaadimine kestab vaid mõne sekundi ja täispika mängufilmigi saab minutitega oma arvutisse tõmmata. Stuudios oli selgitusi jagamas Elioni tehnoloogiadirektor Kalev Reiljan.
Priit Enneti vestluskaaslaseks oli Lembi Lõugas Tallinna Ülikooli ajaloo instituudist, kes rääkis koduloomade kodustamisest.
Tutvustame ajakirja digi juuninumbrit.
Pärast virgutavat võimlemist jätkas praktikant Ave Tampere itaalia köögi saladuste vahendamist.
Kuulaja küsis, millal ükskord saaksime sellise kompaktse seadme, mis ühendaks kõiki arvuti, mobiili, teleri jne. jne. häid omadusi. Arvutiasjatundja Ott Köstner Tigmast vastas et selline seade on sülearvuti näol tegelikult juba suuresti olemas, tuleb vaid hankida piisavalt võimekas rüperaal.

Kommentaare ei ole: